Registrovaný uživatel
Registrovaný uživatel

Registrovaný uživatel

  • 1 odpovědí
  • 2 Likes

Registrovaný uživatel

Moravskoslezský kraj, Česká republika
Členem od 10.2.2016 | Poslední aktivita 13.2.2016
  • 1 odpovědí
  • 2 Likes
   Poslat soukromou zprávu       Poslat soukromou zprávu   

Diskuzní příspěvky

RE: Nesmírně lidský přístup a při tom naprosto profesionální konzultace

Po náhodném krvácení byl u mne diagnostikován nádor močového měchýře. Během několika dnů jsem absolvoval operaci, kdy nádor - zřejmě ne velkého rozsahu - byl odstraněn. Histologickým rozborem bylo zjištěno, že se jedná o jeden z nejagresivnějších typů nádorů. Následovalo důrazné doporučení onkologů z fakultní nemocnice na okamžitou velkou operaci - odstranění močového měchýře, vytvoření vývodu atd., tedy prakticky stav trvalé invalidity.
S tím jsem se nesmířil a objednal jsem si konzultaci u prim Stolze. Ten mi během hodiny vysvětlil, jak by v případě poslední možnosti taková operace probíhala a nabídl mi v případě nouze nejvyšší její provedení na klinice v Motole. Ale : písemně důrazně doporučil provedení revizní operace a nasazení biologické léčby prostřednictví BCG bakterií ( oslabený kmen tuberkulozních bakterií aplikovaný přímo do močového měchýře ), které mají vyvolat v měchýři agresivní zánět, který je likvidován současně ze zbylými rakovinovými buňkami vlastní imunologickou reakcí organismu.
Po námitkách našeho onkologického pracoviště, že uvedené BCG bakterie nejsou 2 roky na trhu mi pan Stolz napsal, že existuje náhrada a pokud mi to neprovedou u nás, provede to on v Praze. Na základě těchto mailů najednou všechno šlo. Po aplikaci BCG 6 x po týdnu chtěli léčbu ukončit. Našel jsem klinické studie, které říkají, že BCG je nutno aplikovat 12- 18 měsíců po operaci.
Zcela samostatný příběhem pak je to, jak jsem velmi razantně zlomil vyjádření revizní lékařky, že pojišťovna tuto léčbu nebude proplácet...
Dnes mám za sebou tedy 2 operace močového měchýře, 6-ti týdennní agresivní léčbu BCG a déle téměř roční aplikace BCG po měsících. Podle poslední kontrolní cystoskopie a krevních testů není po rakovině ani stopy.
A já nejsem invalida.........
  • 1 odpovědí
  • 2 Likes