Mirek
Mirek

Mirek

  • 3 odpovědí

Mirek

Zlínský kraj, Česká republika
Členem od 29.11.2014 | Poslední aktivita 11.8.2015
  • 3 odpovědí
   Poslat soukromou zprávu       Poslat soukromou zprávu   

Diskuzní příspěvky

RE: Čekám na výsledek

Dobrý den, ano mám ji za sebou a musím říci, že se cítím tak nějak lehčeji a pozitivněji (i když já jsem byl vždycky pozitivně myslící :-)). Sice asi měsíc a půl začátku kůry se minimálně objevilo krvácení, ale to nestojí ani za řeč. Sama p.doktorka mi říkala, že záleží na stadiu a já jsem měl problémy s hemoroidy cca 10 let, takže je možné, že by to chtělo ještě jednu kůru. Ale momentálně mě nic netrápí. Takže určitě doporučuju. S pozdravem Mirek
  • 3 odpovědí

RE: Čekám na výsledek

Děkuji, přesně tak. Známý prodělal chirurgické odstranění hemoroidů, týden si nemohl sednout a úplně vyléčen není. Takže jsem obětoval nějaké peníze a zatím to vypadá, že jsemm investoval velice dobře. Podle Dr.Vendelínové je úspěšnost léčby cca 80%, tak doufám, že budu mezi nimi :-)
Hezké dny.
Mirek
  • 3 odpovědí

RE: Čekám na výsledek

Tak v sobotu tomu bude měsíc co preparát užívám a ( musím zaklepat ) výsledky se pomalu dostavují. Za celou dobu ani náznak krvácení a to bylo už někdy celkem "drastické". Taky se lépe vyprazdňuji a cítím se uvolněněji. Ohledně ceny - nevím jestli bych neporušil firemní strategii. Jen naznačím, že se 60-ti denní kůra, t.j šedesát ampulek ultrafiltrátu Biopulse sanus, pohybuje v řádu několika tisíců korun. Ale na zdraví se nemá šetřit, že? :-)
  • 3 odpovědí