elvira21
elvira21

elvira21

  • 3 odpovědí

elvira21

Plzeňský kraj, Česká republika
Členem od 31.8.2009 | Poslední aktivita 29.3.2010
  • 3 odpovědí
   Poslat soukromou zprávu       Poslat soukromou zprávu   

Diskuzní příspěvky

RE: Krvácení po KET

Dobrý den! Tak bohužel se tentokrát úspěch nekonal. Po 3 dnech mi HCG rapidně kleslo (na UZ se ani nestačil vytvořit váček, natož srdíčko:-(), ani mi mudr neřekl hodnotu, krvácení pokračovalo v podstatě 12 dní!!! Mudr v Insitutu nenavrhoval revizi, že se tělo samo pročistí, ale když to trvalo již téměř dva týdny, navíc poslední dva dny jsem začala krvácet v koagulech, zašla jsem k svému gynekologovi, ten mě okamžitě poslal na revizi.:-( Po revizi třetí den slaboulinké špinění, po dalších 2 dnech vše zcela v pohodě. Doktor v nemocnici se hodně divil, že jsem měla výstupní HCG pouze 6, že to snad ani není možné, zůstatkové hodnoty bývají vyšší, téměř mi nechtěl věřit, že to bylo těhotenství. Každopádně mám nyní pár otázek:
co si myslíte o tom, že se na nezdaru mohlo podepsat to, že zaváděná 5denní embryjka byla obě kvality BB (první KET - 5AA,5AB a měla jsem úspěšné jednočetné těhotenství), dále jestli neúspěch nemohla ovlivnit délka konzervace - tedy 2 roky (první KET jen měsíc). Čekám na první periodu. Kdy byste viděli reálnou možnost se "vrhnout" do dalšího IVF, myslela jsem stejně jako v Institutu tak leden (revize byla 27.10.). Moc děkuji za odpovědi a nezlobte se, že se v tom tak pitvám, ale člověk si myslel, že "to" má po prvním úspěchu jisté.:-((
  • 3 odpovědí

Odpověd na Krvácení po KET / 15.10.2009 16:24

Dobrý den, záhada Bermudského trojúhelníku pokračuje, velmi mě zajímá lékařský názor, protože prozatímní "stav" je vysloveně jedna velká neznámá.:-( V pátek a v pondělí jsem měla testy na HCG z krve: z 250 stouplo na asi 1300, dnes byl UZ, "něco jako váček" bylo snad i vidět, ale řečeno slovy laika "vše v mlze", něco jsem zaslechla o endometriu 10, zprávu nemám, na mimoděložní to nevypadá. Dnes bych byla 6+4tt. Medikace (Estrofem, Ascorutin, Agolutin místo Crinone) pokračuje. Neustále krvácím.:-(( V noci slaběji nebo vůbec ne. Byla mi odebrána další krev, zítra se rozhodne, jestli HCG stoupá či nikoliv. Je možno, že by se gest. váček vytvořil až za dost delší dobu?!? Proč krvácím (teď již týden)?!? Ascorutin by měl do 7 dní zabrat, ale nikoliv u mě. Pokud by embryjka "odešla" - jak dlouho by jim to trvalo? Snad již zítra přijde rozhřešení. Děkuji moc za odpovědi.
  • 3 odpovědí

RE: Krvácení po KET

Krvácení pokračovalo až asi do 22.00, v noci, dopoledne až doteď - nic. Těhot. test byl včera večer i dnes ráno hned pozitivní. Z UZ mám zprávu: děloha v RVF - endometrium max. výše 5mm - ve fundu oploštělé projasnění o průměru 5mm - nemá typický vzhled GV. Ovaria při horší viditelnosti bpn, volná tekutina v malé pánvi O. Dle KETu by odp. grav. 5+5. Zřejmě to vypadá jako na zbytek nějaké krve nebo?!?!?!?! Konal se ještě odběr krve, ten se zopakuje v pondělí ráno. Medikace stále pokračuje... Vypadá to asi beznadějně, že?:-(((((((
  • 3 odpovědí

Krvácení po KET

Dobrý den!
Jsem 20. den po KET (zavedena 2 pětidenní embryjka kvality BB). 12.10. - hlavní těhot.test -pozitivní ihned, i veškeré nedočkavé dřívější testy byly ihned pozitivní. Včera večer jsem začla červeněji špinit, noc a dopoledne nic, dnes v 14.00 červené jasné krvácení, které trvá. Mám přijít zítra na UZ a přibrat k Estrofemu 1-1-1 ještě jednu tabletu, na noc mám Crinone (v roztržitosti jsem se zapomněla zeptat, zda jej mám užívat, i když je na příbal. letáku uvedeno, že NE při neidentifik. krvácení), lékař doporučil zakoupit Ascorutin a brát jej 4x denně (v příbal. letáku je ale také nebrat v těhotenství). Nemohu se dočkat zítra. Při prvním KETu(mám zdravé dítě) jsem slabě špinila, ale nikdy nekrvácela. Co soudíte o tomto stavu? Děkuji moc za rychlou odpověď.
  • 3 odpovědí