Tonda655
Tonda655

Tonda655

  • 6 odpovědí

Tonda655

Kraj Vysočina, Česká republika
Členem od 31.8.2009 | Poslední aktivita 27.8.2021
  • 6 odpovědí
   Poslat soukromou zprávu       Poslat soukromou zprávu   

Diskuzní příspěvky

Syndrom Visual snow

Dobrý den
Už léta mě trapí syndrom Visual Snow asi před půl rokem se zhoršil zesílil a přidal na intenzitě a rychlosti(Na každém oku je intenzita jiná).Byl jsem na MRI mozku,u Neurologa,dokonce jsem si pro jistotu dělal testy na Boreliozu vše negativní na Oct u očního taky v pořádku.
Mám sice nadváhu ale páteř je podle ortopeda v pořádku.
.Oči mám neustále unavené.Chtěl bych se zeptat zda nevíte nějaké vyšetření na které bych měl zajít?.Jediné co zatím se ukazalo jako že neni v pořádku je PEV.
  • 6 odpovědí

Odpověd na Rychle narůstající zákalky / 31.8.2009 17:27

.Tvoji odpověd Petře znám .Jsem už 3 měsice po operaci levého oka.Ze začátku jsem měl v oku vzduchovou bublinu ,Která splaskla tak po 14 dnech.Po niž jsem měl v oku asi tak 300 černých teček odhadem.Bylo to jako kdybych koukal na televizi která zrní.Ted po 3 měsících mi 99procent tecek zmizlo a este mi tam občas tečka přeběhne ,ale i kdyby to takhle zůstat mělo tak operace byla ůspěšná.Škoda že jsem ji nepodstoupil dřív a díky stresu mi vznikl tinitus.Děkuji odborníkům i tobě Petře za odpovědi.
  • 6 odpovědí

Zrnění před očima

Dobrý den,Už sem psal dotast ohledně zákalků(moc děkuji za rychlou odpověd),eště bych se chtěl doptat mám před očima zrnění nejvíce je to vidět ve tmě nebo na bílý papír začalo to stejně jako zákalky v 15cti (ted mi je jedna dvacet)na pravím mi to zrnění moc nevadí (mám tam i slabší zákalky)Ale na levém mi vadí pří čtení.Může to mít souvislost ze zákalky? Děkuji Kadlec
  • 6 odpovědí

Zobrazit více