Misa1Misa
Misa1Misa

Misa1Misa

Misa1Misa


Členem od 11.1.2010 | Poslední aktivita 14.3.2012
   Poslat soukromou zprávu       Poslat soukromou zprávu   

Diskuzní příspěvky

Nepravidelná menstruace a anovulace

Dobrý den,
je mi 22 let, příteli 24. Již 9 měsíců se s přítelem snažíme o miminko (před 9 měsíci jsem vysadila po 7 letech antikoncepci a začali jsme se snažit). Od začátku našeho snažení o miminko bereme s přítelem Selzink plus a kys. listovou.
Po 3 - 4 měsících neúspěchu jsem šla k mému gynekologovi, který mi udělal hormonální profil (vše ok), poslal přítele na spermiogram (ok, dokonce nadprůměrné výsledky).
Mým problémem však je nepravidelná ms (někdy až po 40 dnech) a také to, že nedochází k ovulaci - tak zjistil dr. z ultrazvuku.
Byl mi tedy nasazen Clostilbegyt, první měsíc 1 denně, ale bez úspěchu, další měsíc pauza, další měsíc 2 denně a také se nepodařilo
Při braní Clostilbegytu jsem docházela pravidelně na UTZ, první měsíc tam folikul byl, dr. mi píchl Pregnyl, při dalším braní Clostilbegytu (2 denně) se žádný folikul neudělal
Tento měsíc budu brát Clostilbegyt naposledy - 2 denně a pokud to nezabere, už to budeme řešit jinak (toť slova mého dr).
Jsem už z toho zoufalá, nevím, co dělám špatně. Co myslíte, jaké jsou ještě možnosti léčby, dá se zkusit něco jiného? - obávám se, že dr. naznačoval, že by v případě neúspěchu následovalo umělé oplodnění a to bych prozatím nechtěla. Pořád si myslím, že jsem ještě dost mladá na to, aby se nám podařilo otěhotnět přirozeně.
Děkuji moc za Váš názor.
Hezký den, Míša.