johanna
johanna

johanna

  • 8 odpovědí

johanna

Kraj Vysočina, Česká republika
Členem od 1.2.2010 | Poslední aktivita 14.12.2011
  • 8 odpovědí
   Poslat soukromou zprávu       Poslat soukromou zprávu   

Diskuzní příspěvky

Tripl test u dvojčat

Dobrý den,měla bych k Vám dotaz.Jsem v 15.tt těhotenství, čekám dvojčata.Ve 12.tt jsem absolvovala screeningové vyšetření,které vyšlo negativní.Jak je to s prováděním triple testů u dvojčat v 16.tt - provádí se nebo ne?Prý většinou (obzvlášť u dvojčat) vychází falešně pozitivně.Doporučujete mi tyto testy absolvovat,i za předpokladu,že screening byl v pořádku nebo je raději nemám podstupovat?Děkuji za Váš názor.
  • 8 odpovědí

RE: Redukce dvojčetného těhotenství

Dobrý den,děkuji Vám za odpověď.Co byste tedy doporučili?Je lepší redukovat-chápu-li dobře,tak riziko je do 12.týdne malé-nebo raději zachovat obě-jaká je pravděpodobnost,že obě miminka donosím a budou v pořádku?
V případě redukce-nemůže dojít např.k vadám nebo postižení druhého dítěte? Děkuji za trpělivost a odpověď.
  • 8 odpovědí

Redukce dvojčetného těhotenství

Dobrý den,prosím o Váš názor. Jsem v 6.týdnu těhotenství-po asistované reprodukci.Po přenosu 2 embryí do dělohy se uchytila obě dvě. Nerada bych,aby to znělo jako rouhání,ale ráda bych se zeptala na případná rizika redukce dvojčetného těhotenství na jednočetné.Z dvojčetného těhotenství mám velký strach,ale nerada bych,aby došlo k úplnému přerušení gravidity.Jak velké je riziko,že bych při redukci přišla o obě miminka?Případně do kolikátého týdne se redukce provádí:Děkuji za Váš názor.
  • 8 odpovědí

Pobolívání vaječníků po ET

Dobrý den,
jsem 6.den po embryotransferu,byla mi zaváděna 2 embrya ve stádiu blastocyty.Chtěla bych se zeptat,zda je normální mírné pobolívání na vaječnících(podobné jako před menstruací)???Nemůže to znamenat,že se embryjka neuchytila a brzy se dostaví menstruace?
Případně - za jak dlouho po ET by měla přijít menstruace v případě,že by se opravdu nezadařilo?

Mnohokrát děkuji za odpověď.
  • 8 odpovědí

Utrogestan vytéká z pochvy

Prosím ještě o jednu o radu.Jsem po 6.den po ET,byl mi předepsán UTROGESTAN - 3x2tobolky zavádět vaginálně.Mám pocit,že Utrogestan nesplní svoji funkci, neboť i několik hodin po zavedení jakoby vytíká nebo skončí na toal.papíře - i přesto,že se snažím po zavedení minimálně hodinu ležet.
Mám strach, abych něco nezanedbala-nebylo by lepší tablety polykat? Nebo je to normální?

Děkuji za Váš názor.
  • 8 odpovědí

Zobrazit více