Marfi
Marfi

Marfi

  • 5 odpovědí

Marfi

Kraj Vysočina, Česká republika
Členem od 26.5.2010 | Poslední aktivita 5.6.2012
  • 5 odpovědí
   Poslat soukromou zprávu       Poslat soukromou zprávu   

Diskuzní příspěvky

RE: Cítím pohyby slabší

Dobrý den,
jsem ve 29. týdnu těhotenství a dnes cítím pohyby v menší intenzině než v předchozích dnech a týdnech.ve středu jsem byla na kontrole u svého gynekologa a vše bylo zcela v pořádku. čím to může být způsobeno? to, že jsem unavená z vysokých teplot a polehávám asi na to nemá vliv, že?mimčo má svůj vlastní režim a na takovéto vlivy nereaguje- nebo se mýlím? děkuji za odpověď.M.
  • 5 odpovědí

IUI- nachlazení

Dobrý den,

chtěla bych se Vás zeptat, zda má nachlazení ( rýma) nějaký vliv na úspěšnost IUI? snižuje jeho úspěšnost?
Děkuji za odpověď
Hezký den
  • 5 odpovědí

Kdy podstoupit KET po 3 nezdařených IVF

Dobrý den,

chtěla bych se Vás zeptat, kdy je nejvhodnější podstoupit KET?- letos mám za sebou 3x IVF ( poprvé došlo k otěhotnění, ale bohužel plod se nevyvíjel, tak jsem podstoupila revizi dělohy)a poslední IVF proběhlo listopad / prosinec. bylo by lepší počkat až po novém roce, nebo bych mohla podstoupit KET hned jakmile dostanu MS?tudíž ještě teď v prosinci?
Mám strach něco uspěchat, jelikož KET je naše poslední šance na miminko.pak budou dlouho trvat než našetříme na další IVF, které si již budeme platit plně sami..
děkuji za odpověď.
Hezký den!
  • 5 odpovědí

HCG v krvi 8.den po ET

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda hcg v krvi 4,5 je 8. den po ET v normě? nebo je to nízká hodnota na to, aby to bylo těhotenství? dnes jsem si dělal tt a zdá se mi slabší nežli včerejší tt- dnes jsem 9. den po ET. je možné, že se embryjko chytlo a teď to vzdává? děkuji za odpověď.
Hezký den!
  • 5 odpovědí

Ovitrelle a poztivní těhotenský test

Dobrý den,
chtěla bych se Vás zeptat jak dlouho přetrvávají v krvi látky, které obsahuje injekce Ovitrelle? injekci jsem si aplikovala v úterý 16.11. a OPU proběhlo 18.11. . dnes jsem 7. den po ET a na tt se mi objevila slabá druhá čárka. je možné, že je to těhotenství, nebo je více pravděpodobné, že je to způsobeno látkami, které obsahuje právě injekce Ovitrelle? tt má citlivost 10.
Děkuji za odpověď.
Hezký den.
  • 5 odpovědí

Zobrazit více