Mari.Majda
Mari.Majda

Mari.Majda

  • 2 odpovědí
  • 1 Like

Mari.Majda

Karlovarský kraj, Česká republika
Členem od 18.7.2017 | Poslední aktivita 25.7.2017
  • 2 odpovědí
  • 1 Like
   Poslat soukromou zprávu       Poslat soukromou zprávu   

Diskuzní příspěvky

RE: Nespavost a jiné...

No zatím bojuji, mám 30kg nahoře (Melatonin jsem brala 2 roky, pak se naučil mozek si ho vytvářet sám, jakoby ho to naučil ten syntetický hormon) a od té doby řeším jenom váhu, nefunguje nic.
Lítám z diety do diety. Momentálně zkouším na to jít takto :-) koupila jsem si alkalizující filtrační konvici, abych si trochu napravila pH v těle :-) a včera jsem zahájila novou dietu, normálka ta nejjednodušší, 6 jídel denně, hlídat to, už odmítám cokoliv počítat, vážit, už mám všeho po krk.
Tak uvidíme. Dočetla jsem se totiž, že tělo ten tuk nepustí ve své větší inteligenci než máme my, aby nám zachránil život. Obalí tukem orgány, jinak by nám je ta kyselina rozežrala. Což mi tak nějak dává i smysl....Překyselená jsem vodu zadržuji, kdo ví, třeba zásaditá voda helfne a tělo konečně tuky propustí ze svého zajetí :-) ale jinak, momentálně mám skoro metrák, ani nevíte, jak tím trpím....nejenom mé ego :-)
  • 2 odpovědí
  • 1 Like

RE: Nespavost a jiné...

Dobrý den, já měla absenci hormonu melatonin takže můj problém vyřešil synteticky vyrobený hormon lék se jmenoval Circadin, bohužel jsem po něm dost ztloustla, můj problém začal nejspíš už v embryonálním stadiu, fotr alkoholik a magor, v noci bylo doma veselo, takže jsem se nejspíš od počátku přepínala do tzv. režimu útok/útěk a tak žila po většinu života a nikdo kdo to nezažil si tu hrůzu neumí představit, bušení srdce, bez opiátů bez šance usnout, neovlivníte to fyzickou únavou naopak jste ještě ve větší přetaženosti a ta alergie na rady typu mléko s medem, bylinky, pořádně se unavit apod. to ani nebudu rozebírat :-D Každopádně hned první tableta, začalo se zklidňovat srdce, zavírat hlava, nádhera, to co lidi normálně zažívají já zažívám až tak od 30 let, a to díky paní doktorce. Chodila jsem před ní k panu doktorovi K., katastrofa, koukal na mne vždy jako na feťačku, fedroval mne Stilnoxem až jednou nebyl a zástup měla paní doktorka Malimánková. Po 1. balení co je na 3 týdny jsem si k němu šla pro další recept a on se začal rozplývat jak je rád, že mi to funguje jak o tom Circadinu napsal nějakou práci jak o tom všude přednáší a já na něj koukala úplně per plex proč mi to teda nikdy nenapsal, no a když jsem mu ale řekla že mam za ty 3 týdny užívání asi +5 kg tak si div nehodil nohy na stůl a velice arogantně mi sdělil, že ty naše dámské výmluvy na antikoncepci apod., že je to jasná rovnice, výdej /příjem, slyším to jako dnes a toho dne jsme se viděli naposledy. Zaplať Pán Bůh. Přešla jsem na stálo k paní doktorce Malimánkové a tu neskutečně uznávám a uctívám :-D
  • 2 odpovědí
  • 1 Like