Renata
Renata

Renata

  • 3 odpovědí

Renata

Praha, Česká republika
Členem od 17.2.2011 | Poslední aktivita 6.1.2015
  • 3 odpovědí
   Poslat soukromou zprávu       Poslat soukromou zprávu   

Diskuzní příspěvky

RE: Zbytečné vytažení nervů

Myslím, že paní doktorka nebyla nucena mi zub vytáhnout, protože jinak bylo před tím vše v klidu a bez jakýchkkoli bolestí toho zubu. Ještě se alespoň po vytažení kořene sama omluvila, ale to mi už zub nevrátí. Musela jsem se smířit s tím, že jsem asi docela zbytečně přišla o zbytek zubu i se zachovalou nástavbou a korunkou , které se ocitly v koši. Nicméně, děkuji za Váš názor.
  • 3 odpovědí

RE: Endodoncie a náhrada škody

Dobrý den Petře, vůbec se Vám nedivím, že se cítíte poškozený za to co jste určitě nezpůsobil, tím spíš pokud byste měl platit 15tisíc. Též jako vy si myslím, že by to měl přinejmenším finančně vyřešit Váš ošetřující lékař.
  • 3 odpovědí

RE: Zbytečné vytažení nervů

Dobrý den pane doktore, děkuji za reakci, ale nebylo třeba nástavbu ani korunku předělat neb to nebylo nijak poškozené, ani kazem a paní doktorka mi řekla než přistoupila k zákroku, že mi jen vytáhne ty nervy a původní čep s korunkou vrátí a pak místo původně domluvených nervů ze zbývajících kanálků vytáhla kořen zubu. Před tím jsem neměla vůbec žádné bolesti ani problémy s tímto zubem. Prý byl zub mrtvý a přesto chtěla ze zbývajích kanálků vytahovat nějaké zbývající nervy, to jsem nepochopila.
  • 3 odpovědí

Zbytečné vytažení nervů

Dobrý den,
na horní stoličce 7 jsem měla necelé 2roky nástavbu s čepem a korunkou, které mi vypadly bez poškození, takže by se to dalo asi opět nasadit. Jinak jsem neměla vůbec žádné bolesti , zub byl klidný . Ale paní doktorka se rozhodla, že mi vyndá se zbývajích kanálků nervy a pak mi čep s korunkou znovu nasadí. Při manipulaci s vytahováním nervu se stalo to, že mi vytáhla zbytek kořene zubu. Chtěla bych se zeptat jestli takový zákrok byl nutný a jestli vytahování nervů nebylo zbytečně předčasné, když nebyly žádné bolesti ?
  • 3 odpovědí

Bolest zubu a horečka

Dobrý den,
měla jsem docela intenzivní bolest na stoličce ,kde mám již asi rok inlay s novou korunkou ( velká citlivost už na dotek ), užívala jsem téměř každých 5 hodin Ibalgin na potlačení bolesti a po dvou dnech a konzumaci asi 10 Ibalginů bolest ze zubu téměř odešla( dalo se na něj kousat, což před tím nešlo), ale dál jsem asi 3-4 dny cítila jakýsi tlak v uchu nebo hlouběji pod zubem, měla teplotu 37,5- 38°C a pocit nateklých nosních dutin, přičemž rýmu jsem neměla. Postupně asi po 10dnech i tyto příznaky odeznívaly.Ibalgin jsem užívala intenzivně jen asi první 2-3 dny. Ráda bych se zeptala co mohlo být příčinou takové bolesti zubu, která sama odezněla bez zásahu a pak co mohlo způsobit ty další příznaky, jestli zdrojem mohl byt ten zub nebo pak užívání Ibalginu , s jehož užíváním v takové intenzitě nemám zkušenost. Předem děkuji za vyjádření a názor.
  • 3 odpovědí