Simona
Simona

Simona

  • 5 odpovědí

Simona

Česká republika
Členem od 22.2.2011 | Poslední aktivita 31.7.2013
  • 5 odpovědí
   Poslat soukromou zprávu       Poslat soukromou zprávu   

Diskuzní příspěvky

RE: Trvalý bílý výtok

ahoj, zkoušela jsi ten Rosalgin? ja ho zkousela a prislo mi ze vytoku je min..jenze pak mi dosly ty sacky a dal sem si to uz nekoupila, tak nevim, treba by zmizel uplne.
  • 5 odpovědí

Antikoncepce a nechuť k sexu

Dobrý den,
mám problém s nechutí k sexu. Poslední dobou to na sobě pozoruji. Beru antikoncepci tri-regol bez 7 tabletek. Vždycky když beru tabletky tak na milování nemám vůbec náladu. A jakmile je doberu a nastane 7 denní pauza tak mám chuť se s přítelem milovat, jenže to zase nejde. A poslední dobou nemám chuť ani během těch sedmi dnů. Spíme spolu tak jednou měsíčně, a to mi to ještě není zrovna příjemné. Myslíte, že když změním antikoncepci, že se to změní? Já jsem z toho už zoufalá..
  • 5 odpovědí

RE: Trvalý bílý výtok

mam uplně stejný problémy, i co se týče sexuálních akcí..zkoušela jsem ten rosalgin, a nevim to jistě, ale myslím si že mi trochu pomohl.bohuzel sem nemela finance na to ho pouzivat pravidelne,takze nevim jestli by vytok neustal uplne.
  • 5 odpovědí

RE: Trvalý bílý výtok

ahoj, ještě jsem to nevyřešila. ale jedinný co mi trošku pomohlo - aspon si to myslím byl Rosalgin.pouzivala jsem ho 14 dnu v kuse a měla jsem dojem že výtok je slabši.pak mi dosel a výtok se zase vrátil..možná že by zmizel kdybych rosalgin používala delší dobu,ale zase na to nemam tolik peněz.a pokud by to fungovalo tak ze výtok by zmizel pokud bych pouzivala rosalginm tak to se uz asi raději smířím s tim výtokem..jinak nevím co poradit. zkuste tohle.aspon mě to na tu chvilku pomohlo.
  • 5 odpovědí